₪1,600
מייבש כביסה 10 ק”ג קונדנסור Hoover HLEC10TEXISR
מייבש כביסה קונדנסור 10 ק”ג דגם HLEC10TEXISR מבית Hoover, עם 14 תכניות ייבוש המותאמות למבחר סוגי בגדים ורמות לכלוך ב-4 דרגות ייבוש שונות, תקן Woolmark לשמירה על בדים עדינים, אופציית השהיית פעולה ועוד מגוון פונקציות מתקדמות עם שליטה ומעקב באמצעות תצוגה דיגיטלית ידידותית ואפליקציית One Touch לשליטה מרחוק, המציעה גם מגוון טיפים, מדריכים וסטטיסטיקות לשימוש יעיל וחסכוני אפילו יותר!
ייבוש בשיטת קונדנסור עם חיישני לחות
14 תוכניות מותאמות מראש: • כותנה אקו’ • לבנים • ג’ינס • כהה וצבעונית • סינטטית • חולצות • מהירה • הכל ב-1 • הגיינית ביותר • מניעת ריחות • צמר • עדינים • אנטי אלרגי • וילונות ומצעים
One Touch – שליטה מרחוק באמצעות Wifi: טכנולוגיית NFC המאפשרת שליטה על המייבש מרחוק באמצעות אפליקציית (יישומון) Hoover Wizard. האפליקציה כוללת גם מדריך קולי המסייע לבחור את התוכנית האידיאלית בעזרת שלושה מדדים, הפעלת תוכניות נדרשות, טיפול חכם, מדריך לטיפול
תקן Woolmark המטפל בבדים עדינים כמו צמר וקשמיר, באישור חברת Woolmark.
תוכנית לשמירת הרכות והבהירות הטבעית שלהם, הודות לתנועה מדוייקת וניהול טמפרטורה חכם של המייבש.
לחצן אל- קמט. המייבש מפעיל תנועת תוף מיוחדת למניעת קמטים, המייבש ממשיך בפעולה גם לאחר סיום תוכנית הייבוש כדי למנוע קמטים (כל 10 דקות ועד 6 שעות מסיום התוכנית)
4 דרגות יבוש שונות לקבלת תוצאות מיטביות לכל סוגי הבדים ולחסכון בצריכת החשמל
אופציית השהיית פעולה: מעניקה אפשרות לבחור את זמן התחלת מחזור העבודה בהתאם לצרכים, ניתן לדחות את מחזור ההפעלה עד 24 שעות
תצוגה דיגיטלית במסך גדול ונוח
מיכל איסוף מים בדלת המייבש: מערכת ייחודית שנוצרה ע”י Hoover המאפשרת לראות תמיד את מפלס המים
נוריות חיווי לניקוי המסנן ולריקון המים
נעילה בפני ילדים
כולל ערכת ניקוז
זמזם התרעה לסיום פעולה
מאפיינים
דירוג אנרגטי B
קיבולת עד 10 ק”ג
נפח – תוף פח מגולוון ענק בנפח 125 ליטר
מידות (בס”מ)
רוחב – 59.6 | עומק – 58.5 | גובה – 85
הספק 2,300 וואט
צבע לבן
תוצרת טורקיה
אחריות מלאה לשנה ע”י ניופאן בע”מ ובכפוף לתקנון החברה
ניופאן היבואנית הרשמית בישראל של המותגים Toshiba | Haier | Kitchenaid | Indesit | Tefal | Magimix | Delonghi
לקוח שירכוש מוצר מזכה אחד בתקופת המבצע, (החל מיום 01/07/2025 ועד ליום 04/08/2025 (כולל) או עד גמר המלאי) יהא רשאי לבחור בהטבה אחת מבין שתי ההטבות הבאות:
מסך בגודל 32 אינץ’ של המותג Haier מדגם H32K800X – בתוספת תשלום של 99 ₪ (כולל מע”מ).
או
מסך בגודל 43 אינץ’ של המותג Haier מדגם 43H5F – בתוספת תשלום של 199 ₪ (כולל מע”מ).
בכפוף לתקנון היבואן – ניופאן | תקנון מבצע מקררי 4 דלתות של HAIER – קיץ 2025
4 שנות אחריות למקררי 4 דלתות בכפוף לתקנון:
– https://www.newpan.co.il/page/index?id=3283
התקנת כיריים ותנורים משולבים תתבצע אך ורק ע”י טכנאי התקנה מורשה.
שירות זה כרוך בתשלום ויתבצע ע”י היבואן/טכנאי גז מורשה פרטי, בכפוף לדרישות היבואן.
נותן השירות: ניופאן
טלפון: 1700-700-727
אחריות על כל המוצרים בכפוף לתעודת האחריות של היבואן הרשמי ומשתנה מעת לעת לפי תנאי היבואן. ט.ל.ח.
תנאי האחריות לעיל היא עבור לקוחות פרטיים בלבד. לקוח עסקי ומוסדי לא נכלל בהנחיות אלו.
חברת ההובלה תיצור אתכם קשר טלפוני לתיאום מועד לביצוע האספקה.
מומלץ לפנות מבעוד מועד את כל המכשולים המונחים בדרך אל המקום בו יונח המוצר בביתכם.
יובהר כי המוביל לא יפנה בעצמו מכשולים ולא יפרק דלתות ו/או משקופים בביתכם.
מומלץ למדוד היטב את כל הפתחים דרכם יעבור המוצר ולהשוות אותם למידות המוצר, על מנת שנוכל
להודיעכם מבעוד מועד האם מדובר בהובלה חריגה*
לתשומת ליבכם:3שבועות לפני חגי תשרי ולפני חג הפסח, זמני האספקה יהיו ארוכים יותר ויתכנו עיכובים
בזמני האספקה ובשעות האספקה.
הובלה חינם תינתן על מוצרים המוגדרים כ”הובלה חינם”. מעל לקומה שלישית בבניין ללא מעלית או ללא מעלית זמינה ואו מעבר במדרגות ספירלה תידרש תוספת תשלום למוביל במעמד ההובלה ,המחיר הסופי יקבע ע”י חברת ההובלה. פירוק דלתות–במידה ויש לפרק חלק מהמוצר כדי להכניסו בפתח כלשהו, הדבר כרוך בתשלום נוסף ישירות למוביל, התשלום יינתן למוביל במעמד האספקה בלבד.
הובלה חינם אינה כוללת עלות הובלה מיוחדת כגון מנוף, תוספת הובלה מעבר לקו הירוק, רכב ממוגן בהובלה מעבר לקו הירוק וכד’.
המבצע תקף על כלל המוצרים באתר, זמן האספקה הינו עד 7 ימי עסקים (פרט למוצרים שצוין עבורם זמן אספקה ארוך יותר).
מקרים חריגים בהם יש צורך בתוספת תשלום להובלה:
» פירוק דלתות למקרר דלת מעל דלת–120 ₪
» פירוק דלתות מקרר דלת ליד דלת–180 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למוצר לבן**–50 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למקרר דלת מעל דלת –70 ₪
» תוספת קומה בבניין מעל קומה ג’ שאינו על עמודים למקרר דלת ליד דלת–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מוצר לבן–50 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מקרר–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך הבית (מדרגות ספירלה)–100 ₪
ניתן לשינוי בהתאם למדרגות הקיימות בתוך הבית
**מוצר לבן-מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
**מוצר לבן–מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
ההובלה אינה כוללת שירותים כגון הובלה באמצעות מנוף, וכדומה. הזמנת המנוף ותשלום עבור המנוף הינם באחריות הלקוח בתיאום מול חברת ההובלות.
אין אפשרות לבצע הובלה כאשר המעברים בבניין ו/או בבית צרים מכדי להעביר דרכם את המוצר החשמלי (כגון מדרגות ספירלה).
אספקת מוצרים מעבר לקו הירוק, בקעת הירדן והערבה אילת ורמת הגולן כרוכה בתוספת תשלום.
לא תבוצע הובלה כאשר מדובר ביישוב שקיימת בו סכנת חיים למוביל
סעיף 30בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב–2012מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”–בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”–ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן–“הציוד הישן”), לדוגמה–במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של200ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של600ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
הציוד הישן יהיה מוכן לפינוי ממקום סביר בו נעשה שימוש בד”כ (לדוגמא, מקרר פונה מהמטבח ומכונת כביסה מחדר הכביסה) או מהמקום בו מוצב המוצר החדש.
הציוד הישן יפונה כאשר הוא יכוללעבור בבטחה ובחופשיות את המפתן, את הפתחים ואת המעברים של הדירה ו\או של הכניסה לבניין ולחצר הבניין ללא צורך בפירוק נוסף, בהפרדה או בניתוק של חלקים ממנה או מתשתיות המבנה.
הציוד הישן חייב להיות מנותק טרם פינויו מחשמל, גז או מים, רהיט או כל חיבור קבוע ארעי אחרלתשתיות הבית או לחפצים אחרים.
הציוד הישן יפונה כשהוא ריק. לא תפונה פסולת שאינה מהווה פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני, לרבות מים, קרח, מזון, כביסה או כל פריט אשר אינו חלק בציוד הישן עצמו.
הציוד הישן יפונה כשהוא שלם כלומר לא פורקו ממנו חלקים (לדוגמא–לא יפונה ציוד ישן ללא מנוע או דלת)
סעיף 30 בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב- 2012 מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”- בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”- ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן- “הציוד הישן”), לדוגמה – במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של 200 ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של 600 ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
ככלל, ציוד ישן יפונה ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת, למעט מקרים חריגים בהם יש צורך בתשלום נוסף:
» כאשר הציוד הישן נמצא בקומה שלישית ומעלה בבניין שבו אין מעלית או כאשר לא ניתן להשתמש במעלית לשם הורדת הציוד הישן.
» כאשר הובלת המוצר החדש מתבצעת באמצעות מנוף, אזי לצורך פינוי הציוד הישן ע”י אותו מנוף, רשאי המשווק לגבות תשלום נוסף.
» כאשר יש צורך בפירוק חלק מהציוד הישן. למשל פירוק דלת מקרר על מנת לפנותו.
» כאשר יש צורך בפירוק הציוד מחיבורים שונים כגון חיבור לגז או חיבור מסך טלוויזיה למתלה.
» כאשר הציוד אינו מוכן מראש לפינוי ע”י הלקוח, לדוגמה: הורדת מייבש כביסה מעל מכונת כביסה.
₪1,600
In order to provide you with the best browsing experience and for analytics purposes, the Avi Sofer website uses its own and third-party cookies. Additional information and extensions, including information on how to remove cookies, can be found in our Privacy Policy .