₪1,469
שואב אבק אלחוטי JIMMY H10 Flex
מק”ט: 131110H
שאיבה עוצמתית של 245AW
מוט גמיש – לניקיון מושלם בכל פינה בבית
חיישן אבק מתקדם להתאמת עוצמת השאיבה עם תצוגה חכמה
צג LED
ציקלון אופקי מוגן פטנט – לשאיבה עוצמתית יותר
עד 80 דקות עבודה
מה בקופסה?
שואב H10 FLEX
צינור מתכת מתקפל
מברשת רצפה חשמלית
מברשת חשמלית למזרנים
מברשת למסילות – מוארת
מברשת לניקוי ריפודים
מברשת רכה
מתאם זוויתי
רולר לשטיחים
סוללה נשלפת
שנאי חשמל
מתלה לאחסון השואב והאביזרים
מנוע חזק לשאיבה עוצמתית
JIMMY H10 Flex בעל מנוע דיגיטלי חכם עם עוצמה מדורגת של 650W ויעילות גבוהה, המייצר כוח שאיבה חזק של 245AW. הוא מנקה בצורה מהירה ויסודית יותר שערות מהשטיח, לכלוך גדול וקטן ואבק מהחריצים שברצפה.
סוללה נשלפת עם זמן עבודה ארוך של עד 80 דקות
JIMMY H10 Flex מהווה פריצת דרך טכנולוגית עם זמן עבודה מרבי של עד 80 דקות. בנוסף, הסוללה עוצבה כך שהיא נשלפת וניתנת לטעינה בנפרד, לטעינה בכל זמן ובכל מקום.
מערכת סינון אופקית מעולה
טכנולוגיית הציקלון הכפול האופקי המוגנת בפטנט מפרידה ביעילות אבק מהאוויר ומפחיתה את אובדן היניקה. JIMMY H10 Flex מסוגל ללכוד חלקיקים גדולים ועד 99.99% של אבק דק תוך הימנעות מזיהום אוויר משני.
חיישן אבק חכם
טכנולוגיה ייחודית של חיישני אבק המסוגלת לזהות ריכוזי אבק בסוגים שונים. דרגות הלכלוך יופיעו על צג השואב ויציגו 4 דרגות לכלוך שונות. כאשר פס תאורת ה-LED הצבעוני הופך לאדום – השואב מזהה שהמשטח מלוכלך מאוד ויגביר אוטומטית את עוצמת השאיבה, וכשהוא הופך לכחול – המשטח נקי, ועוצמת השאיבה תחזור למצב חסכוני.
נקו בלי לפספס
מברשת הרצפה של JIMMY H10 Flex מאירה את הלכלוך בעזרת תאורת לד עוצמתית המורכבת מ-6 נורות LED מתקדמות. בעת הפעלת השואב, תאורת המברשת תידלק באופן אוטומטי כך שתוכלו לנקות ביעילות מתחת למיטות, שולחנות ואזורים צרים. בכל זמן ובכל שעה.
מסך תצוגת LED
מסך תצוגת LED עם מערכת אינטראקטיבית חכמה המציג בבירור את זמן השימוש הנותר, את מצב ההפעלה של השואב, את רמת הלכלוך ובנוסף יציג התראה על תקלה קיימת.
מצב שאיבה אוטומטי
במצב אוטומטי, ה- JIMMY H10 Flex יודע להתאים את עוצמת השאיבה בהתאם לסוג המשטח בצורה עצמאית וכך למקסם את זמן עבודת הסוללה, לניקיון חכם ויעיל יותר.
ניקיון גמיש
צינור המתכת הגמיש מסוגל להתקפל ב-90 מעלות. גמישות זו מאפשרת לנקות בקלות את כל האזורים הנמוכים שקשה להגיע אליהם מבלי להתכופף או להתאמץ כך שתוכלו לינות מחוויית ניקיון מושלמת אפילו בניקוי ממושך.
עיצוב קל ונוח לשימוש יומיומי
מכל אבק בנפח 0.6 ל’ שתוכלו לרוקן בלחיצת כפתור מבלי ללכלך את הידיים. עם סוללה נשלפת שתוכלו להטעין בצורה נוחה וקלה, ומעמד לטעינה ואחסון בו זמנית. אין צורך לקדוח חורים, פשוט מקמו אותו איפה שנוח לכם. את הסוללה גם תוכלו להחליף או לרכוש נוספת, כך שתזכו לחיי מוצר ארוכים במיוחד.
נוחות מקסימלית
עיצוב ארגונומי, לניקיון קל של אזורים עליונים אפילו ביד אחת.
ניקיון מושלם לכל הבית
בזכות ערכת אביזרים עשירה תקבלו כיסוי מלא של כל אזורי הניקוי בבית, באוטו, במשרד או בכל מקום שתרצו.
תכולת הערכה
שואב H10 FLEX
צינור מתכת מתקפל
מברשת רצפה חשמלית
מברשת חשמלית למזרנים
מברשת למסילות – מוארת
מברשת לניקוי ריפודים
מברכשת רכה
מתאם זוויתי
רולר לשטיחים
סוללה נשלפת
שנאי חשמל
מתלה לאחסון השואב והאביזרים
הספק 650W
עוצמת שאיבה 245AW
סוללה 2500mAh
סוללה נשלפת
מברשת רצפה ממונעת
מוט מתקפל
מסך LED
קיבולת מיכל אשפה – 0.6 ליטר
זמן עבודה – חסכוני – 50 דקות עם מברשת ממונעת, 80 דקות ללא מברשת ממונעת
זמן עבודה – בינוני – 18 דקות עם מברשת ממונעת, 22 דקות ללא מברשת ממונעת
זמן עבודה – חזק – 8 דקות ללא מברשת ממונעת, 8 דקות עם מברשת ממונעת
זמן טעינה 4-5 שעות
עוצמת רעש 82dBA
סוג מסנן HEPA
מנגנון למניעת הסתבכות שיער
משקל יחידת שאיבה 1.80 ק”ג
אחריות לשנתיים – רונלייט היבואן הרשמי. לסוללה 12 חודשי אחריות.
חברת ההובלה תיצור אתכם קשר טלפוני לתיאום מועד לביצוע האספקה.
מומלץ לפנות מבעוד מועד את כל המכשולים המונחים בדרך אל המקום בו יונח המוצר בביתכם.
יובהר כי המוביל לא יפנה בעצמו מכשולים ולא יפרק דלתות ו/או משקופים בביתכם.
מומלץ למדוד היטב את כל הפתחים דרכם יעבור המוצר ולהשוות אותם למידות המוצר, על מנת שנוכל
להודיעכם מבעוד מועד האם מדובר בהובלה חריגה*
לתשומת ליבכם:3שבועות לפני חגי תשרי ולפני חג הפסח, זמני האספקה יהיו ארוכים יותר ויתכנו עיכובים
בזמני האספקה ובשעות האספקה.
הובלה חינם תינתן על מוצרים המוגדרים כ”הובלה חינם”. מעל לקומה שלישית בבניין ללא מעלית או ללא מעלית זמינה ואו מעבר במדרגות ספירלה תידרש תוספת תשלום למוביל במעמד ההובלה ,המחיר הסופי יקבע ע”י חברת ההובלה. פירוק דלתות–במידה ויש לפרק חלק מהמוצר כדי להכניסו בפתח כלשהו, הדבר כרוך בתשלום נוסף ישירות למוביל, התשלום יינתן למוביל במעמד האספקה בלבד.
הובלה חינם אינה כוללת עלות הובלה מיוחדת כגון מנוף, תוספת הובלה מעבר לקו הירוק, רכב ממוגן בהובלה מעבר לקו הירוק וכד’.
המבצע תקף על כלל המוצרים באתר, זמן האספקה הינו עד 7 ימי עסקים (פרט למוצרים שצוין עבורם זמן אספקה ארוך יותר).
מקרים חריגים בהם יש צורך בתוספת תשלום להובלה:
» פירוק דלתות למקרר דלת מעל דלת–120 ₪
» פירוק דלתות מקרר דלת ליד דלת–180 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למוצר לבן**–50 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למקרר דלת מעל דלת –70 ₪
» תוספת קומה בבניין מעל קומה ג’ שאינו על עמודים למקרר דלת ליד דלת–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מוצר לבן–50 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מקרר–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך הבית (מדרגות ספירלה)–100 ₪
ניתן לשינוי בהתאם למדרגות הקיימות בתוך הבית
**מוצר לבן-מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
**מוצר לבן–מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
ההובלה אינה כוללת שירותים כגון הובלה באמצעות מנוף, וכדומה. הזמנת המנוף ותשלום עבור המנוף הינם באחריות הלקוח בתיאום מול חברת ההובלות.
אין אפשרות לבצע הובלה כאשר המעברים בבניין ו/או בבית צרים מכדי להעביר דרכם את המוצר החשמלי (כגון מדרגות ספירלה).
אספקת מוצרים מעבר לקו הירוק, בקעת הירדן והערבה אילת ורמת הגולן כרוכה בתוספת תשלום.
לא תבוצע הובלה כאשר מדובר ביישוב שקיימת בו סכנת חיים למוביל
סעיף 30בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב–2012מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”–בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”–ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן–“הציוד הישן”), לדוגמה–במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של200ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של600ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
הציוד הישן יהיה מוכן לפינוי ממקום סביר בו נעשה שימוש בד”כ (לדוגמא, מקרר פונה מהמטבח ומכונת כביסה מחדר הכביסה) או מהמקום בו מוצב המוצר החדש.
הציוד הישן יפונה כאשר הוא יכוללעבור בבטחה ובחופשיות את המפתן, את הפתחים ואת המעברים של הדירה ו\או של הכניסה לבניין ולחצר הבניין ללא צורך בפירוק נוסף, בהפרדה או בניתוק של חלקים ממנה או מתשתיות המבנה.
הציוד הישן חייב להיות מנותק טרם פינויו מחשמל, גז או מים, רהיט או כל חיבור קבוע ארעי אחרלתשתיות הבית או לחפצים אחרים.
הציוד הישן יפונה כשהוא ריק. לא תפונה פסולת שאינה מהווה פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני, לרבות מים, קרח, מזון, כביסה או כל פריט אשר אינו חלק בציוד הישן עצמו.
הציוד הישן יפונה כשהוא שלם כלומר לא פורקו ממנו חלקים (לדוגמא–לא יפונה ציוד ישן ללא מנוע או דלת)
סעיף 30 בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב- 2012 מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”- בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”- ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן- “הציוד הישן”), לדוגמה – במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של 200 ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של 600 ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
ככלל, ציוד ישן יפונה ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת, למעט מקרים חריגים בהם יש צורך בתשלום נוסף:
» כאשר הציוד הישן נמצא בקומה שלישית ומעלה בבניין שבו אין מעלית או כאשר לא ניתן להשתמש במעלית לשם הורדת הציוד הישן.
» כאשר הובלת המוצר החדש מתבצעת באמצעות מנוף, אזי לצורך פינוי הציוד הישן ע”י אותו מנוף, רשאי המשווק לגבות תשלום נוסף.
» כאשר יש צורך בפירוק חלק מהציוד הישן. למשל פירוק דלת מקרר על מנת לפנותו.
» כאשר יש צורך בפירוק הציוד מחיבורים שונים כגון חיבור לגז או חיבור מסך טלוויזיה למתלה.
» כאשר הציוד אינו מוכן מראש לפינוי ע”י הלקוח, לדוגמה: הורדת מייבש כביסה מעל מכונת כביסה.
₪1,469
In order to provide you with the best browsing experience and for analytics purposes, the Avi Sofer website uses its own and third-party cookies. Additional information and extensions, including information on how to remove cookies, can be found in our Privacy Policy .