₪1,870
שואב אבק רובוטי שוטף DREAME דרים L10s Pro Gen2
מאפיינים:
עוצמת שאיבה חזקה – 7,000PA
בזכות עוצמת השאיבה החזקה השואב-מקרצף הרובוטי L10s Pro Gen2 מנקה ביעילות אבק, לכלוך, שיער, פסולת ופרווה של בעלי חיים. פעולת הניקוי מתבצעת במינימום רעש הודות לטכנולוגיית הפחתת הרעשים.
מערכת ניקוי DuoScrub™
לשואב-מקרצף הרובוטי מותקנת מערכת ניקוי DuoScrub™, המבצעת את פעולת הניקוי בעזרת שני מגבים המסתובבים במהירות גבוהה שמקרצפים תחת לחץ את הרצפה כדי להסיר כתמים עקשניים ונוזלי שהתייבשו.
חיישן לייזר LiDAR לניווט חכם ומערכת 3DAdapt הנמנעת ממכשולים
הודות לחיישן לייזר LiDAR לניווט חכם, L10s Pro Gen 2 סורק ומייצר מפות מדויקות למסלולי ניקוי אופטימליים, מה שמבטיח יעילות ניקוי גבוהה. כמו כן, ב שואב-המקרצף הרובוטי מותקנת מערכת לייזר להימנעות ממכשולים- 3DAdapt. L10s Pro Gen 2 מזהה ומנווטת בחכמה מכשולים בגובה נמוך, כמו נעליים, המבטיח ניקוי יסודי, אפילו בתנאי תאורה חלשה
הרמת מקרצפות – מונע את הירטבות השטיחים
במהלך פעולת הניקוי L10S Pro Gen 2 מזהה את השטיחים ברחבי הבית, מרים את המקרצפות בגובה של 7 מ”מ בזמן העלייה על השטיחים, כדי למנוע את הרטבתם ומגביר את עוצמת השאיבה לניקוי יסודי ועמוק של השטיחים. לאחר סיום פעולת השאיבה L10S Pro Gen 2 יורד מהשטיח, מוריד חזרה את המקרצפות וממשיך את פעולת השטיפה והשאיבה.
חיי סוללה ארוכים לניקוי שקט
בזכות הסוללה החזקה 5,200mAh של הL10s Pro Gen 2, השואב מבצע את פעולת הניקוי באופן רצוף ללא צורך בטעינה עד 155 דקות ומכסה עד 145 מ”ר בטעינה אחת בלבד. מה שהופך את הניקוי של שטחים גדולים לקלי קלות. כאשר הסלולה מתחילה לרדת, הוא חוזר לעמדת הטעינה כדי לטעון מחדש ולאחר מכן ממשיך לנקות מהמקום שבו הפסיק..
ניקיון הבית בהתאמה אישית
התאם אישית את הניקוי שלך בעזרת אפליקציית Dreamehome, ניתן לייצר עד 4 מפות נפרדות, להגדיר את זמני השאיבה והשטיפה, להגדיר אזורים אסורים לניקוי וגבולות וירטואליים.
מפרט טכני:
עוצמת שאיבה
7,000PA
זמן טעינה
6 שעות
קיבולת סוללה
5,200 אמפר לשעה
מיכל אבק
470 מ”ל
הרמה אוטומטית של המגב
7 מ”מ
זיהוי שטיח
Ultrasonic
ניווט
LDS
Alexa, Siri, and Google
כמות יצירת קירות וירטואלי
10
מיכל מים נקיים
0.3 ליטר
מידות:
עמדת טעינה: 130 × 126 × 92.6 מ”מ
רובוט: 350x350x97 מ”מ
הרמה אוטומטית של המגב 7 מ”מ
באריזה:
מברשת צד
מגבים
מחזיק מגבים
רובוט
עמדת טעינה
כבל חשמל
מדריך למשתמש
חברת ההובלה תיצור אתכם קשר טלפוני לתיאום מועד לביצוע האספקה.
מומלץ לפנות מבעוד מועד את כל המכשולים המונחים בדרך אל המקום בו יונח המוצר בביתכם.
יובהר כי המוביל לא יפנה בעצמו מכשולים ולא יפרק דלתות ו/או משקופים בביתכם.
מומלץ למדוד היטב את כל הפתחים דרכם יעבור המוצר ולהשוות אותם למידות המוצר, על מנת שנוכל
להודיעכם מבעוד מועד האם מדובר בהובלה חריגה*
לתשומת ליבכם:3שבועות לפני חגי תשרי ולפני חג הפסח, זמני האספקה יהיו ארוכים יותר ויתכנו עיכובים
בזמני האספקה ובשעות האספקה.
הובלה חינם תינתן על מוצרים המוגדרים כ”הובלה חינם”. מעל לקומה שלישית בבניין ללא מעלית או ללא מעלית זמינה ואו מעבר במדרגות ספירלה תידרש תוספת תשלום למוביל במעמד ההובלה ,המחיר הסופי יקבע ע”י חברת ההובלה. פירוק דלתות–במידה ויש לפרק חלק מהמוצר כדי להכניסו בפתח כלשהו, הדבר כרוך בתשלום נוסף ישירות למוביל, התשלום יינתן למוביל במעמד האספקה בלבד.
הובלה חינם אינה כוללת עלות הובלה מיוחדת כגון מנוף, תוספת הובלה מעבר לקו הירוק, רכב ממוגן בהובלה מעבר לקו הירוק וכד’.
המבצע תקף על כלל המוצרים באתר, זמן האספקה הינו עד 7 ימי עסקים (פרט למוצרים שצוין עבורם זמן אספקה ארוך יותר).
מקרים חריגים בהם יש צורך בתוספת תשלום להובלה:
» פירוק דלתות למקרר דלת מעל דלת–120 ₪
» פירוק דלתות מקרר דלת ליד דלת–180 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למוצר לבן**–50 ₪
» תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למקרר דלת מעל דלת –70 ₪
» תוספת קומה בבניין מעל קומה ג’ שאינו על עמודים למקרר דלת ליד דלת–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מוצר לבן–50 ₪
» תוספת לקומה בתוך בית פרטי מקרר–70 ₪
» תוספת לקומה בתוך הבית (מדרגות ספירלה)–100 ₪
ניתן לשינוי בהתאם למדרגות הקיימות בתוך הבית
**מוצר לבן-מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
**מוצר לבן–מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.
ההובלה אינה כוללת שירותים כגון הובלה באמצעות מנוף, וכדומה. הזמנת המנוף ותשלום עבור המנוף הינם באחריות הלקוח בתיאום מול חברת ההובלות.
אין אפשרות לבצע הובלה כאשר המעברים בבניין ו/או בבית צרים מכדי להעביר דרכם את המוצר החשמלי (כגון מדרגות ספירלה).
אספקת מוצרים מעבר לקו הירוק, בקעת הירדן והערבה אילת ורמת הגולן כרוכה בתוספת תשלום.
לא תבוצע הובלה כאשר מדובר ביישוב שקיימת בו סכנת חיים למוביל
סעיף 30בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב–2012מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”–בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”–ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן–“הציוד הישן”), לדוגמה–במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של200ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של600ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
הציוד הישן יהיה מוכן לפינוי ממקום סביר בו נעשה שימוש בד”כ (לדוגמא, מקרר פונה מהמטבח ומכונת כביסה מחדר הכביסה) או מהמקום בו מוצב המוצר החדש.
הציוד הישן יפונה כאשר הוא יכוללעבור בבטחה ובחופשיות את המפתן, את הפתחים ואת המעברים של הדירה ו\או של הכניסה לבניין ולחצר הבניין ללא צורך בפירוק נוסף, בהפרדה או בניתוק של חלקים ממנה או מתשתיות המבנה.
הציוד הישן חייב להיות מנותק טרם פינויו מחשמל, גז או מים, רהיט או כל חיבור קבוע ארעי אחרלתשתיות הבית או לחפצים אחרים.
הציוד הישן יפונה כשהוא ריק. לא תפונה פסולת שאינה מהווה פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני, לרבות מים, קרח, מזון, כביסה או כל פריט אשר אינו חלק בציוד הישן עצמו.
הציוד הישן יפונה כשהוא שלם כלומר לא פורקו ממנו חלקים (לדוגמא–לא יפונה ציוד ישן ללא מנוע או דלת)
סעיף 30 בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב- 2012 מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני”- בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.
“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”- ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן- “הציוד הישן”), לדוגמה – במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של 200 ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של 600 ליטר ללא תוספת תשלום.
הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:
ככלל, ציוד ישן יפונה ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת, למעט מקרים חריגים בהם יש צורך בתשלום נוסף:
» כאשר הציוד הישן נמצא בקומה שלישית ומעלה בבניין שבו אין מעלית או כאשר לא ניתן להשתמש במעלית לשם הורדת הציוד הישן.
» כאשר הובלת המוצר החדש מתבצעת באמצעות מנוף, אזי לצורך פינוי הציוד הישן ע”י אותו מנוף, רשאי המשווק לגבות תשלום נוסף.
» כאשר יש צורך בפירוק חלק מהציוד הישן. למשל פירוק דלת מקרר על מנת לפנותו.
» כאשר יש צורך בפירוק הציוד מחיבורים שונים כגון חיבור לגז או חיבור מסך טלוויזיה למתלה.
» כאשר הציוד אינו מוכן מראש לפינוי ע”י הלקוח, לדוגמה: הורדת מייבש כביסה מעל מכונת כביסה.
₪1,870
In order to provide you with the best browsing experience and for analytics purposes, the Avi Sofer website uses its own and third-party cookies. Additional information and extensions, including information on how to remove cookies, can be found in our Privacy Policy .